Simon Grandz – Tegenwind EP

18 april 2013


Rapper Simon Grandz laat na enige periode van stilte terug van zich horen. Eind 2011 zette hij samen met DJ Makasi zijn mixtape #SimonSays gratis online. Hiervan verschenen eveneens vijf videoclips. Ditmaal is zijn project eveneens gratis te downloaden maar dan in de vorm van een EP, bestaande uit vier nieuwe tracks, twee remixes en een re-edit van een ouder nummer. De naar de titel van het EP vernoemde track “Tegenwind” werd geproduceerd door de Belgische producer Cozone. De overige producties zijn van diverse Amerikaanse beatmakers. Naast een gastbijdrage van Blackson (First Class) op het nummer “Friends With Benefits” en Pauline Callens op het al eerder uitgebrachte “Ik En Mijn Bro’s” krijgen we een en al Simon te horen. Op 17 april releaset hij zijn “Tegenwind” EP samen met de videoclip van het nummer “Doen Wat Ik Doe”. Hierin rapt hij over zijn lange ervaring in de Vlaamse muziekwereld: “F*ck wat jij denkt, ik doe die sh*t sinds ik klein ben”, klinkt het.

Cover

Release ::: Simon Grandz - Tegenwind EP

Tracklist

  • 01. Tegenwind (prod. Cozone)
  • 02. Doen Wat Ik Doe (prod. DTM)
  • 03. Dopeboy (prod. Just Blaze)
  • 04. Luid (prod. Just Blaze)
  • 05. MSN (prod. Skate Bravo)
  • 06. Friends With Benefits ft. Blackson (prod. Beatjunkie)
  • 07. BONUS: Ik En Mijn Bro’s (New Edit)

Preview

Download

Download