“Genkster Squad overvalt Genk On Stage”

16 mei 2013


Genk on stage presenteert dit jaar samen met Villa Cité de Genkster Squad, een hiphopproject van gevestigde Genkse waarden en nieuw, aanstormend talent. Zaterdag 29 juni zal Factor J dan ook helemaal in het teken staan van hiphop.

Villa Cité biedt het hele jaar door een forum aan voor nieuw, lokaal muziektalent. Genk on stage kan hierbij niet ontbreken. Het project krijgt op het gratis stadsfestival een eigen podium op het Evenementenplein, in de rand van het Factor J-podium.

Podiumkansen voor aanstormend talent

“Dit jaar wordt zaterdag de kaart van de hiphop getrokken. Zowel op het Factor J-podium als op Villa Cité presenteren we een stevige line up in dit genre met veel ruimte voor Genkse artiesten. Op zondag krijgen muzikanten van alle genres hun kans. Zulke podiumkansen zijn belangrijk voor jong aankomend talent, we zijn dan ook blij dat we ze via Genk on stage kunnen bieden” aldus schepen Anniek Nagels.

Eerder werd de naam van Coely al bekendgemaakt. Deze jonge Vlaams- Congolese rapster zette de afgelopen weken al enkele festivalpodia in vuur en vlam, eind juni is het Factor J-podium op Genk on stage aan de beurt.

Genkster Squad koppelt nieuw talent aan gevestigde Genkse waarden

Zaterdag 28 juni zullen Genkse hiphoppers op het Villa Cité-podium hun kans krijgen. Met de Genkster Squad tracht Villa Cité het nieuwe Genkse hiphoptalent te koppelen aan gevestigde waarden zoals Tiewai, Don Luca en Loscobeats. Genk on stage is hun uitgelezen kans om te tonen wat de jonge lichting heeft geleerd van de wekenlange samenwerking. Na de optredens kunnen de liefhebbers nog nagenieten op de afterparty die wordt gehost door G-Force, nog een inmiddels bekend klinkende Genkse naam uit de hiphop en RnB-scene.

Lees verder op genk.be