Eigen Makelij x Beatgrinders – Panter EP

29 juni 2013


In één maand tijd maakte het Vlaamse productieduo Beatgrinders in samenwerking met Eigen Makelij de Panter EP. Ook voor dit project sloeg de broedplek voor Vlaamse mc’s de handen ineen met Top Notch. “Met deze EP wilden we eigenlijk laten zien dat de artiesten van onze stal op niveau zijn.”

Release ::: Eigen Makelij x Beatgrinders - Panter EP

De gehele ‘Panter EP’ is nu exclusief te beluisteren via 22Tracks Brussel: de 7 tracks van de EP plus de 15 beste tracks van Eigen Makelij ooit. Deze playlist vormt dus een perfecte afspiegeling van wat het Vlaamse Eigen Makelij te bieden heeft en bevat ook grotendeels producties van Beatgrinders.

De Panter EP is vanaf aanstaande vrijdag (28-06) gratis te downloaden via WeTransfer en te streamen via Spotify. Op 30 juni zal tijdens het Summerfestival in Antwerpen de EP gepresenteerd worden met een groots optreden waarbij ook fysieke exemplaren van de EP uitgedeeld zullen worden.

Tracklist

  • 01 Zwakkeling (feat. Pasi)
  • 02 Neergaan
  • 03 Tanden Bijten
  • 04 Maak Het Af
  • 05 Niks In De Weg
  • 06 Bobolin’
  • 07 Major (feat. Adje)

Download

DOWNLOAD