Brihang – Periode Jalisco

14 juli 2013


Het braakland tussen muziek, kunst en poëzie is de plek waar Brihang het best gedijt. ‘Periode Jalisco’ is een blauwdruk van wat Brihang in z’n mars heeft: een experimenteerdrift die haar gelijke niet kent, zowel tekstueel als muzikaal. ‘Periode Jalisco’ is verschenen bij Fake Records.

Cover

Release ::: Brihang - Periode Jalisco

Tracklist

 • 01. Over Poëzie
 • 02. Ze Zij Me
 • 03. Volgens Veugels 1.0
 • 04. Volgens Veugels 2.0 met Cfour
 • 05. Filantroop
 • 06. Ow Foutje met Walter Ego
 • 07. Brihang Dillemans
 • 08. Lichaam met Janes Zeghers
 • 09. Periode Jalisco
 • 10. Situeer Jezelf met NTREK
 • 11. Poëzie vo Losers

Download

Credits

Alle beats door Brihang, behalve ‘Lichaam’ door Baadassss en ‘Situeer Jezelf’ door Brihang & Ljipe Trukn. Tekst van Brihang Dillemans bestaat uit citaten van ‘Sam Dillemans – the madness in the detail’. Alles opgenomen, gemixed en gemasterd door Chillowproductions. Backingvocals op nummer 2, 4, 8 en 9 door Chillow. Bass op Ze Zij Me door Chillow. Scratches door Deejay Dime. Artwork cover door Brihang. Foto door Janes Zeghers.

Meer info

http://www.brihang.be/