The Sloofs – Poetreilstijl

13 oktober 2013


The Sloofs zijn Mike C (Mike Claeys) en Foenkmaster B (Bart Soens). Beide al bijna 2 decennia actief in de Vlaamse muziekscene maar gingen pas samen een muzikale sinds zomer 2011 maar gingen pas samen een muzikale samenwerking aan sinds zomer 2011. Met de eerste single “Ode aan het Meetjesland” en bijhorende videoclip scoorden ze meteen een hit in hun regio. Ze werden er zelfs verkozen tot “Meetjeslander van het jaar”. The Sloofs hun ambities reiken echter verder, en ze gingen een samenwerking aan met het Lost Ark Music-label voor de opnames en mix van de tweede single “ik ben nie zot”. Het gezegende jaar 2012 werd gevuld met optredens en de live reputatie bleef niet uit.

Release ::: The Sloofs - Poetreilstijl

Nieuw materiaal werd geschreven en na een zomerse opnamesessie in The Lost Ark studio komen The Sloofs nu terug met het nieuwe album “POETREILSTIJL”. Live worden The Sloofs nu versterkt door DJ Naeldestekker (Koen Cauwels). The Sloofs rappen met overgave over het harde leven van een dertiger, en doen dit op z’n Vlaams: goede herkenbare songs, met een vleugje humor, en beide voeten op de grond.

Meer info

http://www.thesloofs.be/