Stikstof – Stikstof

28 januari 2014


Stikstof is een open project dat een heel eigen stempel wil drukken op de Belgische hiphop scene. Het collectief experimenteert sinds twee jaar met een brede waaier aan instrumenten en MC’s die de verschillende Belgische talen beheersen en gaat op zoek naar alternatieve, onbewandelde paden… Brussel is tegelijk de voornaamste inspiratiebron en de uitvalsbasis van de kern, die andere talenten uit de buurt wil betrekken. De uiteindelijke ambitie was het uitbrengen van een album dat in alle opzichten ‘af’ is.

Cover

Release ::: Stikstof - Stikstof

Tracklist

 1. AMIN
 2. WWW
 3. ZO GAAT IE GOED
 4. SNEL EN RAUW
 5. UTOPIA
 6. MARTELAREN
 7. IK GELOOF
 8. SCHIJNHEILIGE
 9. WOBBLE
 10. NACHTWAKERS
 11. BRUSSEL BRUISSEND
 12. KOGF
 13. AMBACHT
 14. DE CIRKEL IS 0
 15. LEVENSLESSEN
 16. STIKSTOF – SAMEN GEVAT

Download

Meer info

http://stikstofbrussel.be/